Szolgáltatásaink

Piperemosás

Thermó és Chemo thermó -dezinfekciós és Silver Nanó mosás

Vegytisztítás

Profi szőnyegtisztítás

Szőrme, bőrtisztitás

Bőr és ruhafestés

Bio mosás

Igény esetén házhozszállítás.

 

A "piszkos munkát" pedig bízza Ránk!

Vegytisztítás

Vegytisztító szolgáltatásunk minden olyan ruházati termékre és egyéb termékre kiterjed, amely tartalmazza a vegyileg tisztítható feliratot vagy a "P" jelzést.

Minden egyes ruhadarabot egyenként a lehető legnagyobb odafigyeléssel átnézünk a gépi tisztítást megelőzően.
A tisztítás során az oldószerhez adalékanyagokat keverünk, így használunk tisztítás erősítőt a jobb tisztítóhatás elérésének érdekében, illat anyagokat a kellemetlen szagok semlegesítéséért.

Amennyiben a tisztítás után még szükséges, utó foltkezelést végzünk az egyes ruhadarabokon, majd a termékeket vasalóasztalon gondos kézimunkával készre vasaljuk vagy gőzöljük.

Az elkészült ruhákat vállfán tároljuk és nejlonborításban adjuk át ügyfeleinknek, amennyiben igénylik a könnyebb szállítás érdekében ruhájukat szakszerűen összehajtogatjuk, úgy, hogy azok a lehetőségek szerinti legkisebb mértékben gyűrődjenek, és nejlon táskában adjuk át.

Szennyeződés esetén lehetőleg kerüljük el a házilagos tisztítást, mert sok esetben a szakszerűtlen tisztítás miatt a későbbi szakszerű beavatkozás sem vezet eredményre. Tapasztalataink azt mutatják, hogy azok a foltok távolíthatóak el legkönnyebben, amelyek még frissek és semmilyen házilagos kezelésen nem estek át.